Uppsala

Förra helgen var hela vår familj i Uppsala (även vuxen son med sambo) och hälsade på vänner. Vädret var fantastiskt, på snudd för fantastiskt. Maten var grym, på snudd för grym. Och vi badade och badade, på snudd för mycket badande blev det 😉 Så tacksamma över vår familj, världens bästa! Vi har alltid varit tajta och gör roliga saker ihop, även när barnen börjar bli stora ❤ Och så tacksamma över våra vänner, som är så välkomnande och hjälpsamma! Anna (The Cava Lady som också skrivit prisbelönta böcker om cava, och som numera startat företag som livscoach och skapat Plan-kalendern) och Andreas (som är bra på allt han tar sig för!) bor precis vid Fyrisån så på deras badbrygga hängde vi i princip oavbrutet. Dessutom firade vi att denna hemsida blev öppen för alla, det var ju ganska stort! 🥰💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: